Helgen

Helgen snart över...igen! haha
I fredags va vi och såg Sex and the city på bio, så sjukt bra. Vill se den igen. Sen åkte vi till stan. Jag hade jätteont i magen å alla va jättefestsugna. Men det blev hemfärd för mig efter ett litet tag. Försökte stå ut. Men efter ett tappert försök åkte jag hem.

I går hade jag fest här hemma, jag blir ju som jag blir när jag festar haha. Att dansa på stolar har blivit vår tradition-partyhöjare. Tog taxin lite väl tidigt in till stan, vet inte varför, väl i stan va där väldigt lite folk. Mer folk i fredags.

jaha flytten närmar sig med stormsteg å jag har inte ens börjat packa.

Veckan som kommer blir de jobb. á 4 timmar/dag.
Ska åka till H-stad med en kompis på torsd.

Jag vill ha tjejmiddag på fredagen. Men får se hur det blir med det.



Kram på er alla.

Seeg

Huvudvärk/tryckande väder dag.

Vill inte va inneboende, hos ngn tant. Vill ha eget i Gbg. Om ni vet ngt så ropa!!!

Dax å packa lite kanske? Helt vanlig fredag! Inte planerat ngt för helgen, tar de som det kommer helt enkelt.
Jobb hela nästa vecka på ett dagis.  
Ska fixa naglarna på torsd.
Kräftskiva på fredag.
Lördag åker jag/vi.
Mamma tog 100kr av mig för jag inte tanka bilen. Tack lixom. Inte de att jag bryr om pengarna..lite princip, men hon tycker väl samma om mig. Ingen av mina kompisar behöver göra så. Vad är generösitet?ödmjukhet? Hur är/kommer jag att bli...

tack å hej

Fönstershopping/mobilkrångel

Idag åkte jag å min kompis till Elgiganten för å lämna in min mobil som plötsligt dog. Förs hitta jag inte kvittot, sen hitta jag inte ett viktigt brev jag skulle posta på vägen...sånt får mig å bli tosig!! När jag inte vet var sakerna är., men jag ändå vet att de finns.

Vi tog en tur inom massa affärer, men jag va inte alls på humör för ngt shopping (ovanligt)  Vi kolla på lite djur:P Fiskar, kaniner, hamsrar. Mysigt värre. Åkte hem, vi funderade på ahlgrensbilar mjukglass om de överhuvudtaget existerade, jag tror de, C trodde de inte. Ingen shake på espresso blev de på vägen hem för mat e mkt bättre kom vi på. Tacka gudarna för de!

Idag har jag hjälpt till att jobba på en skola, mycket mycket trevlig.. Smälte in som attsingen. Åkte Direkt till mitt gamla jobb, träffade en dam som min chef rekommenderat som jag ska bo hos i Gbg tills jag hittar egen lya. Låter helt ok..jobbigt ändå, jag som ville ha eget place med walk in closet, braskamin, renoverat kök/badrum å ett stort vardagsrum. In My Dreams!!
Ett litet rum blir de iaf till en början..=) Hon jag hyr av har en son på 24 år som studerar samma linje som mig tydligen å verkar vara superaktiv å superfit, bor inte hemma. Kanske bra? dåligt? what do i know? 

När jag kom hem idag så hade mamma köpt en bh till mig å en deo. Gulligt!

Måste berätta lite om gårdagen...Hade konståkningstjejerna som va helt trötta efter 3-dagarsläger, såg massa snygga hockeykillar, mina fötter hade ont för jag stått på isen i 2,5 timme. men nog om de...Åkte hem, åt lite underbar fisksoppa som mamma lagat sen vidare till stationen för å möta upp S. Vi tog tåget å mötte L å S på Malmöfestivalen, Nrj skulle börja kl 8 så vi gick runt i malmö för att se oss omring lite(hade en timme på oss till 8 för Nrj skulle börja) Vid halv 9 gick vi till ngt tält, köpte ett afrikanskt glas vin, Vi såg söte Alex Moreno. sen va de slut! å dom sa att allting började kl 7 tyfligen..där stod vi å kände oss lyckliga för att vi fått ett glas vin, sett Alex Moreno.

Träffa Louise ska jag oxå göra.

Imorgon ska jag köpa vin å skogsbärscider. Yummi.

 
bjuder på en lite fest bild från den 13juni=)

Jobb, skola

Som de ser ut nu flyttar jag upp till Göteborg. om 2 v. Känns sådär..så hastigt. Men nu behöver jag jobba en massa för att få in så mkt pengar som möjligt=)
Varit på ett skridskoläger från måndags tills igår, så skoj=) Vill inte flytta härifrån pga de. men känns som studierna går lite före.

Igår stack vi tjejer till Malmö och kolla Nrj=) Missa hälften för vi gick runt å titta, å trodde de börja kl 8 ist för 7! Som de kan gå!

Börjar jobb om en timme så nu kallar duschen. Sen ska jag på "träff" med hon jag ska hyra av. Därefter måste jag åka iväg å lämna in min mobil för den dog. Bara sådär. 1,5 mnd gammal.

Hejsvejs=)

 Detta armbandet funderar jag skarpt på att beställa hem..jag vet de e uttjatat men... åh så sött, så enkelt, så gulligt, så snart mitt=)

Sommar, höst?

Det var två månader, två veckor sen jag skrev sist. Jag som är sånt blogg-freak...fast läser mer andras än skriver själv.
Tänkte ta tag i det nu igen:P Alla har för tusan en blogg nu så varför har inte jag en??=) haha.
Jag vill dock inte att denhär bloggen bara ska handla om mode och kläder utan lite allmänt runtomkring mig.
Jag hoppas denna blogg kommer vara så privat som möjligt.. För jag vill inte att personer som inte känner mig, ska känna mig genom min blogg. Det kan jag känna med andra som bloggar nämligen.

Sommaren e över å jag har jobbat som en tosing. Varit i Portugal och semestrat, Varit i Köpenhamn å shoppat, Varit på Hbg-festivalen, Varit hos mina kusiner andra sina Sweden, kommit in på lärarhögskolan i gbg, får ingen lägenhet i gbg, måste börja söka jobb.  Ganska bra sammanfattning av sommaren tror jag:)

Nu är mina älskade skridskor på (eller mammas för mina fick vi sälja för mina skridskor passade inte min fot)
Håller i ett träningsläger i tre dagar, å jag hade kunnat leva med mina skridskor på 24/7. Speciell känsla. Men man får ju lite ont i fötterna efter ett tag.
Idag ska jag hålla i samma grupp i 2,5 timme. en halvtimmes rast.

Ikväll blir de malmöfestivalen=) Mysigt. Tar tåget ner i kväll å träffar kompisarna där nere sen ska vi se Nrj. Med picknick hoppas jag!

För övrigt så håller jag på att planera in en kräftskiva här snart för de tycker jag hade varit så trevligt!=)

Kommentera gärna om ni tycker jag passar som brunett;)

Katjing-pling!