Beach outfit

image21

Min söta bikini=)
Lägger inte ut en bild på min bikini för jag känner inte riktigt för d.
Köpte den fast i brun/beige. Har så svårt att hitta bikinisar å när jag prova denna så va de ingen tvekan. Det stod mitt namn på den helt enkelt.
Den e så skön, man kan ha den på tre olika sätt=) Den va inte fasansfullt dyr heller å de va ju också bra!
Jag kan rekommendera er att köpa denna.

Kram

Mina drömmisar

image20

Mina drömmisar som jag drömt om i ca 2 mnd blev köpta idag...så fantastiskt=)
Va med en vän på stan och fika så vi köpte vars ett pa hihi:P Jag kommer tacka mig själv i sommar att jag köpte dom nu.
Dom e så sköna å gå i...de känns inte som man går i flippisar..Man studsar fram=) Å de bästa av allt är att de inte känns när man går på ngn sten vilket som man brukar märka av med andra flippisar.

Kram


Bal

Nu e balen över:(
Vilken kväll...=))
Sjukt skoj.
Oförglömlig.

I tisdags va jag på parelle å fixa mina naglar=) Nu har jag så fina naglar. Sen på onsdag morogn klockan nio stack jag till min frisör på larsson å lange å fixa min frisyr och sminkning. Därefter kom mamma å hämta mig för jag fick champagne hos frissan så jag kunde itne köra, vi stack hem å åt lite lunch för att senare bege oss till Sandra och hennes familj på fika. Där sminka jag mig de sista och vi tog på oss balklänningarna för att bli fotograferade (även med studentmössa) som jag ska ha som tack-studentkort. Vi åkte sen till dom 10 andra för att ha sällskap till Hbg där vi skulle på förfest. Det blev massa mousserande vin å bål sen kom alla föräldrarna och tog kort på oss alla.

Förfesten fortsatte med mkt stim och drickande:P Sen kom vår färdtjänst mercedes cabbe..sjukt ballt.
Att stå på trappen å se ut över sundet å alla människor var något speciellt. Det var så många man träffade å de va så trevligt.

Sen va de bordsplaceringen kan ju säga att jag va sådär nöjd men middagen va avklarad ganska snabbt för att sen återgå till dans. Det blev mkt dansande för mig, dock inte så mkt med min kavaljer:S men vi dansa lite iaf!

Framåt midnatt hade vi beställt taxi till en klubb men den kom i sin vanliga ordning inte så fick beställa ny å stå ute i regnet i ca 1.5 timme. I bara balklänning. Det var rätt kallt å jag kände att jag började få ont i halsen men när jag tjatade om de å sa att de berodde på kylan så va de ingen som trodde mig för dom trodde de berodde på ngn annan:P

På Tempel va de inte så skoj för det var typ 10% av alla som hade på sig sina balklänningar och det var kass musik å jag hade svin ont i mina fötter men jag hade de ganska roligt där så jag klagar absolut inte:)
Det ända som va B var att det pissregna. men vi överlevde ändå.

image15     image16

image17


Fredag=)

ÄNTLIGEN Helg! Haft massor i skolan å massa anant å göra också. så skönt att denna vecjka e över men jag har massa jobb i helgen som behöver göras å så måste jag plugga till ett italienskaprov..det suger!  Snart e de bal=) Sen e de inte mkt kvar. Åhh vad jag itne vill jobba img.

Jag har köpte en supersöt klänning på mq idag å massa underkläder å nagellack, Så glad:D

igår köpte jag min studentklänning men jag vet inte om jag ska ha den? Det får jag alltså se=)

Jag har solat diag för att bli brun till balen:P Jag har nog solariesjukan, sådär när man blir varm men ändå kall å helt snurrig. elr så bara är jag de ändå haha.

Godnatt=)

Jobb-sola-shopping

ja, de är de jag gjort idag....alldra gladast va jag när jag jobba...dom e för söta på mitt jobb..jag kan inte bara sluta där sen.
" vad vacker du är" 
" ditt skratt bara bubblar"
"Det är en 8-hörning skål du håller i, de betyder harmoni å lycka"

Jag va så glad när jag gick hem, dom människorna gör en så glad. Men de övergick snabbt till irritation. haha. Jag glömde min jobbetröja på jobbet på gymmets omklädningsrum som jag måste ha img å receptionen e inte öppen så jag måste ha en annan tröja utan namnbricka. Då blir min chef inte glad, tur att hon inte jobbar img.

Nåväl...mamma å jag hade bestämmt att vi skulle kolla studentklänning så vi åkte iväg, men min bror kom hem hit å ville åka med oss..kul...När vi vär va iväg så ville han bara hem å han  tyckte vi tog tid på oss, men varför följer han då med?????? Vi hade ju ärenden å uträtta..Jag köpte iaf två klänningar för jag kunde itne välja vilken jag skulle köpa av dem två jag hitta. Elr mamma tyckte dom va fina så jag köpte de bara för hon tyckte dem va fina. Det va i första affären.. När jag sen gick in i andra affären så hitta jag typ 7 olika klänningar som jag skulle kunna tänka mig ha.. Typiskt va???? jag ska nog ändå köpa den jag hitta sist även om den kosta mer än dom två klänningarna gjorde tsm. blä

Ikväll ska vi ut på ett fik, så underbart väder å de kommer säkert va mkt folk. Jag e helt väderbiten idag...suttit ute hur länge som helst å solat skönt=)

igår va en trevlig kväll med trevligt umgänge. De blev förfest å sen till torstens, sen körde jag hem vid typ halv 2 för jag skulle upp tidigt å jobba.

ikv blir de utgång igen..samma ställe som igår, stammis;) Ska bli trevligt.

hejsvejs

Skola igen

Sitter här, känns som de e söndag men det är tisdag. Söndagar är jobbiga tycker jag. Det är skola img å de ska väl bli skoj haha:P Min mobil funkar fortf inte å itne gjort sen i torsdags vilket gör mig hyper-rastlös.Har dundermycket i skolan denna vecka. Lördags var de utgång vilket resulterade för mycket alkohol i kroppen. nåväl=) Måst elgäga ner mer tid på skolarbete.
Idag har jag börjat känna mig som en sjukling...hängig å sådär därför har jag bara tagit de lungt. Idag har Sandra åkt till Monaco till söndag. Å om typ 1,5 kommer min Charlotte hem, hon har redan varit iväg i ett år snart...tänk er, tiden går så snabbt. Men jag har saknat henne ngt otroligt. Jag har itne fått min lön heller så imorgon msåte jag ringa min arbetsgivare å skälla lite;)  Min lön behövs verkligen nu

Godnatt=)