Servitris

Hej allihopa.

imorgon e de nyårsafton och jag har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig. Affärerna stänger kl 1 så de får väl bli en tur innan dom stänger antar jag.
Jag ska hem till S innan och göra mig iordning sen fördrink sen blir de färd till S där det är en stor middag. Jag kan väl inte påstå att jag e s¨å motiverad för jättefest eftersom jag e lite sjuk å jag inte pallar Ligga hela tors-dagen pga bakfylla, men får väl ta de lugnt, men de spelar ingen roll hur lite jag än dricker för jag blir ändå kass. Så då kan jag ju lika bra slå på stort;)
Jag och S va på systemet å handla, jag kallsvettades där inne:S
Idag mina vänner, så har jag varit på en privat fest och serverat. riktigt trevligt faktiskt. Kände mig som en i mängden där även om jag inte kände dom alls. Jag va inte alls pep för de heller men ack så trevligt. Stod för maten, pappan fick stå för drickat. Bäst så va. Annars finns ju risken att jag börjar smutta....haha med tanke på mina bakfyllor jag brukar få.

Snart åker jag till Gbg igen. 7 dagar kvar hemma:S Saknar de redan.

Tack å hej:D

Inbjuder

Hej. När jag läser vad jag skrivit låter det faktiskt ganska löjligt. Undra ifall människor funderar på hur gammal jag är!? Vissa saker kanske jag ska hålla för mig själv. Nåväl. Nu väntar jag på testsystem-utskriften som jag ska ha snart när jag åker till ishallen å tränar konståkning. Jag å S ska gå å fixa de sista till nyårsafton innan träningen oxå.

å vet ni. Jag vill göra min egen design på min blogg. fast...jag vet inte hur man gör!? Någon som kan?

Trevlig kväll på er


Rullator

Jag va helt galen här om dan ska jag tala om för er....eller det va den 25 dec, förfest hos Miss Sabrinsky. Jag sjöng kareokee på balkongen, hennes grannar måste fått ett gott skratt åt mig iaf. Men de får jag bjuda på.
När vi gick ner från förfesten så hitta jag å M en rullator som hon rulla ut med å jag satte mig på sitsen å M körde haha. Sjukt. S blev arg. Uppsis!!;P
Sen på vägen hem från Bhof (nattklubb) så hitta jag en varuvagn som låg ner, jag reste såklart upp den. (duktigt) sen hoppa jag in i den å slira runder. Galet. Jag bjuder på de, bussigt va;)

Tack å hej.

Rullar...

Jag är hemma från Götet till den 6 januari...känns ganska skönt, dock inte lika skoj å lämna allt igen å åka tillbaka. Märkligt att jag känner så.
Har haft en riktigt trevlig och mysig jul. Jag är inte så mycket För paket men jag blev glad för de jag fick..Maten var höjdpunkten. Riktigt gott men jag blev mätt efter lax-mackan så det blev inte mycket prinskorvar eller köttbullar.
Juldagen spenderades såklart med mina vänner å därefter nattklubb. Mycket trevligt å träffa alla människor som e hemma över julhelgen igen.
Nyår ska firas med vänner och bekanta. Blir nog en 50 pers elr nåt. sen ska vi nog vidare till Hbg.
För tillfället ligger jag i sängen och precis sett 12 avsnitt av The Hills. Mysigt. Ska snart ut till ishallen och träna tjejerna...inte så pep för de eftersom jag har ont i halsen å e förkyld.
Nu ska jag gå ner till postlådan så jag får lite frisk luft=)







Jag vill byta frilla...vilken tycker ni jag passar bäst i?

Helg


Ikväll blir de utgång...ska på afterwork strax, sen hem till H & C och fixa till mig och sen ska vi äta och sticka ut. Nice. M har precis muckat så hon och hennes pojkvän kommer up. Vi ska sen möta S.

Imorgon ska jag K & L sitta här och förfesta sen ska vi ut. =)

På söndag ska jag å L på lisberg och åka karuseller å på julmarknad! Mysigt.
Bilder kommer på sönd tror jag.
Trevlig helg!