B-day

Bad day! Aaah böledag!
men så e de väl, denna årstiden gör de väl inte lättare.
Skolan e meck. mycket att göra.
återkommer när jag inte e så förbannat vek.

Stöd

Ärligt så orkar jag inte vara till stöd för dig tror jag, en utav få. Jag fick känslor för dig ganska snabbt efter vi träffades, å jag visa det. Du ville inte samma...men efter ett tag ångrar du dig å hör av dig igen, smickrande tyckte jag, men du åker på en kronisk sjukdom och mår psykiskt och fysikskt dåligt. Du kommer till mig och pratar om det...men vet inte om jag orkar höra för så bra känner vi inte varandra? Ville ha dig som pojkvän men går de när du bara kommer till mig å pratar om dina "problem"?

Snart Halloween! Wiihhoo. 
 
Imorgon har vi utverdering och diskussion.. Nervöst men de skall nog gå bra.
Alla hör av sig till mig om information, tider å hur man ska göra osv osv..Jo för jag har SÅÅ bra koll på ALLT ;) not.

Idag har jag å Karin gått runder i affärer typ 3 timmar. Spanat in julklappar..mest till mig själv då, i förskott. (idag) Blev skjorta från odd molly å present till mamma.
Julklappar:
Min bror ska få en Londonresa av mig (där jag själv ska få åka med) givetvis.
Min mamma ska få en söt tunika och en neccesär från marimekko
Min pappa ska få ngn cigarr, cigarett, pipa, etui? hmm...svårt när han har ett eget företag å säljer ALLT själv.

Ska bli konstigt att gå i skolan imorgon.
Förra veckan var vi bara i skolan på fredagen och denna vecka är det bara imorgon. Men kan bero på att de e avslut av en kur och mycket skrivtid? Jag har iaf inte haft så mkt skriv/inläsningstid. Förstår inte varför jag gör de så fort å alla andra sitter i flera dagar.

Puss å kram

Skola-vfu

Godmorgon!
En mnd sen sist. Varit hemma, haft examination, festat, tagit de lugnt, tränat.
Haft VFU. Tråkigt å lämna min klass.
I Tisdags var jag på naturhistoriska riksmuseet. Intressant. Ska dit igen med lite mer tid.

Vaknat till typ 5 ggr i natt pga storm, åska, smällare, folk som kom å knacka på min dörr.(trodde de va en annan som bodde här)
Nåväl....Jag trodde klockan var 9 när jag vaknade men ack så fel jag hade. Klockan var ju bara 8a. pga att vi skulle ställa tillbaka klockan.

I fredags hade vi vår muntliga redovisning om kursen. Gick bra för vår basgrupp. K följde med mig hem för att laga middag för att sen dra vidare till Skandinavium och se High school Musical. Men klockan var 5 när vi kom hem å Vi skulle vara på Skandinavium kl 6 så vi tog undran allt vi ställt fram för att bege oss till stan å köka mat, Sushi! MUMS!
Musikalen var riktigt nice. Jag ville bara ut på isen och åka!!
Kom hem gjorde mig iordning för att H å S från min hemstad skulle komma hit å förfesta, vi var ute på avenyn. H hade fixat oss på gästlistan på Peacock där Papagayo var.  Dansade heeela natten lång..till sådär 5-halv 6. Riktigt go House musik!!

Haha jag trílla där, stor på soffor å dansa å skulle luta mig mot något jag trodde var en vägg..såå feel jag hade, så jag föll pladask ner på golvet,bakåt. Väl där nere jag låg å kräla såg jag S huvud se efter mig så de va snabbt upp igen å dansa.


Igår var jag å K ute å gick runt i Gbg från 1-halv5.  Riktigt härligt!

Jag träffa en kille här omdagen på skolan som börja snacka med mig, som oxå kommer från min stad och han ska döma elit innebandy idag å han erbjöd sig fixa gratis biljetter till mig å K. Pixbo-Varberg tror jag de va. Snygga grabbs vi ska få se idag;)

Soo long mates.

xx