Regnig dag!!

Tjabba Tjena Hallå=)

Ehrm..Jag vet inte ifall detta är en modeblogg elr bara en "Allmän" blogg som jag skriver saker i. Jag skriver lite blandat alltså=)
Jag beställde 3 armabnd som ser ut som dem från CC skype på kyss johannas hemsida å cocoo´s hemsida, å så ett par svarta ballerina från laredoute:)
Häromdagen så köpte jag en jeans-skjort-tunika på H&M=) Det stod mitt namn på den så jag va tvungen, ävén om jag itne hade råd.

Helgen jobba jag typ 28 timmar så det blev inget festande för mig:( De ska jag ta igen ikv eller i helgen:D Då jag inte ska jobba. (De ska jag fast jag ska ta ledig så jag får lite fritid också)

mamma å pappa e i jönköping, Lotta,madde, helen å sophie är i spanien, laura är i finland, min bro är å jobabr Hela tiden, joanna ska till tukiet, charlotte är i dalarna å jag är hemma å jobbar!

Snart ska jag på personalfest. Vi bjuds på ett glas vin. Ett glas vin lixom!! Vad är detta? Jag ska smuggla med mig eget för efter personalfesten så ska jag hem å träffa kompisar å fortsätta med detdära flytbara:)

Snart ska jag ringa Au pair i England..får se vad jag känenr för faktiskt..Ska iaf plugga en termin nu!

Cia hejs svejs
image29