118 100

haha vae bara tvungen!! nu när alla andra gjort de;P
Messa å hörde vem josefina var å fick som svar:

"Vi tror att Josefina är en snäll å söt tjej. Vi tror att hon gillar att bada i jordgubbssaft och att tävla i kast med litet kylskåp"

Galet å läskigt.

Attans..jag som borde plugga idag! Ledig å allt men jag tillbringa tiden med annat. Som vad? Jo gå på stan å shoppa för pengar jag inte har. well done. =)

Sov gott alla

Gööttheborg-in love

Jaha...Fö ca 2v sen skrev jag ett a4 långt inlägg men de sparades såklart inte så jag gav upp...Nu ger jag mig på de igen=)
åkte med hela familjen upp till göteborg den 29 för att "lämna av" mig för att påbörja mina studier den 1 sept. Spännande å nervöst. Jag bor nu inneboende hos en snäll dam.
Va på picknick med många nya dagen innan alltså söndagen innan skolan började. Sen på måndagen träffades vi i en kyrka och blev indelade i grupper, registrerade å informerade. Träffade många nya människor, trevligt. Måndagen blev vi indelade i inriktningsklasserna, å två dagaer efter seminarieklass, därefter basgrupper.

Nollningen har varit fantastiskt rolig.
Måndagen bestod av stadskamp, där vi va tvungen att utföra massa moment i stan, på kvällen var vi på Gasquen som e en klubb i Chalmers.
Tisdag var de pubrunda där vi avverka 6 barer och därefter Gasquen igen, men vi stack till ett annat ställe, över helgen åkte jag hem,återkommer om de sen.

Onsdagen hade vo bowling, å jag som trodde jag va bäst visade sig inte vara de;) Stack sedan till Chez Amiz sen va de en klubb på kvällen men jag våga inte komma hem för sent när jag e inneboende.

Lördagen var det övninssittning hemma hos en av vår phadder. fick trerätters studentmiddag sen stack vi till Stream tror jag den hette, riktigt skoj...va inte hemma förrän vid 6. SPårvagnen hem till mig gick inte hit, så fick ta en annan med några kompisar sen gå typ i 20 min å svinkallt va de.

Måndag hade vi maskeradbrännboll. Jag sluta skolan kl 4 å vi skulle samlas kl 4 hos vår phadder. Mötte upp Katta på skolan, stack till systemet å köpte vin sen åkte vi till vår phadder, jag skulle inte med men ack så fel jag hade. åkte med till skogen där de va maskeradbrännboll. Vi hade bestämt sen innan att vi skulle klä ut oss till julklappar, jag var bara med så jag skulle inte klä ut mig tänkte jag. men de va ngn som hade en extra kartong med sig så jag tog mig friheten att tog den, presentpapper va de någon som hade så nu va jag ett paket å kunde vara med å spela. Mitt vinglas hade jag med mig oxå haha. Skoj.

Torsdagen var de studentklubbskickoff på Trädgår´n.. jag å Katta dela på vin innan, sen blev jag bjuden på massa vinglas där, så min kväll sluta halv 11 sådär bra.

Fredagen hade vi finsittning. Sluta kl 2. hem å fixa till mig, till Miranda på Lindholmen å förtrinka, sen stack vi till drottningtorget å mötte upp R å L sen kom L, L å L så vi åkte tillsammans till finsittningen på Kvinteberg eller vad tusan de hette. Bra! Där va de underbart god middag men lite tråkigt bord men jag gick å satt mig hos några andra, vår nollningsgrupp -Saras banener- Vann hela två priser:D Mycket dans å svinbra musik. Stack väl därifrån vi 2 sen till ngn klubb . Va inte skoj för jag hade riktigt ont i fötterna. Så när vi gick ut från klubben kl 4 så tog jag av mig skorna å gick barfota till spårvagnen. fy fan alltså.

Lördagen: Upp kl 11 till Slottsskogsvallen å vara tränare i konståkning, riktigt ont i fötterna efter gårdagen. 2 timmar på is. å skoj va d. sen dess har jag sovit mig igenom dagarna. Börjar nog bli sjuk elr nåt:S


Va hemma för två helger sen..så skönt..få med sig massa packning tillbaka hit, men min väska vägde nog närmre 50 kg(hade mat) Många fick hjälpa mig på och av tåg/spårvagn/ttrappor. Men de gick=) Sikket träningspass.

Ska hem nästa helg igen å hämta mer packning för på Onsdag nästa vecka flyttar jag till en liten 1a på 27kvadrat!:D:D:D

Saknar dig<3
Nähe sovedax. eller läsedax.
Have fun. Hakuuna Mattata.

kramis

Bosatt i Göteborg



Godkväll!!
I Lördags flyttade jag upp till Gbg för mina studier. Jag är nu inneboende hos en dam, men letar studentlägenhet hela tiden. Vilket e väldigt svårt. Jag trivs här jag bor, men man vill ju ha sitt eget.

I söndags var jag hos mammas kompis Stina och åt söndagsmiddag. tog spårvagnen från centralen, väl framme kom jag på att jag glömt min medicin. Well done. Sa till Stina att jag va tvungen att åka hem, igen vilket e två olika spårvagnar som skulle ta ca 1 timme, snäll som hon va körde hon mig hem, å tillbaka till hennes place igen där hon bjöd på laxpasta. Sen körde hon mig till centralen för att ta spårvagn å skicka med mig ett nybakat bröd=) Snällt.

Nervös för måndagen!!

I måndags hade vi information Hela förmiddagen, samlades vi i aulan å fick namnlappar med olika namn på. alla dom som hade samma namn kom samma nollningsgrupp. Grupperna döpte sedan om sig  fick namn, därefter hittade vi på en sång om oss, stadskamp börjaden sen kl 3. Vilket innebar att vi skulle bygga en pyramid av oss själva, ställa oss i bokstavsordning, åldersordning, badat i fontänen, haft ngn connection typ arm mot ben, huvud mot han osv osv med ngn i nollningsgruppen. Allt va färdigt kl 7. De börja regna mitt i allt så vi va dränkta katter, blev hemfärd ganska snabbt, duscha sen softa...men jag va så uppe i varv. Några skulle ut å festa, andra skulle vara hemma. Jag bestämde mig såklart i sista sekund att följa med ut. Så utgång blev de på Chalmers. Skoj!! Men va måttligt trött efter den långa dagen. Överenergi.

Tisdags träffades vi i Aulan för en föreläsning. Drygt. Hem å softa.

Idag ringde mobilen kl 9 för sonen till hon jag bor hos skulle lämna lite böcker till mig, tack liksom......slängde på mig kläder mötte upp han på skolan för att ta emot böckerna, gick lite på stan..hem å göra iordning mig, sen till stan för å luncha...hem igen softa, sen ner till byn.

Idag e jag trött, slö å på dåligt humör. Weey Happy day!

Nu väntar "The Hills"

kramis