Yeeeey

Hejsan hoppsan kaloppsan.=)

De har varit så mkt på senaste, vet knappt var jag ska börja?

Jag har varit på bal, tagit studenten och kastat mig in i arbetslivet..Det har hänt så mkt saker på kort tid att jag blir helt förvirrad, mer än vanligt alltså;)

Balen var galen å skoj å trevlig å allt dedär..:) Förfest sen cabbe till balen där de togs mängder av bilder.
Studenten...mmh...vad ska jag säga. Jag drack Mycket skumpa, trånga skor/svullna fötter något av dedär, skrek mig hes. blåste i visselpipan så jag blev helt snurrig och var riktigt glad=)
Det känns weird att jag aldrig ska sätta mig å plugga på gymnasiet igen iaf.

Sommarlovet är här och festerna fortsätter som vanligt å jag lyckas såklart alltid bli fullast, men skoj har vi=) Å ledigheten? Jaaa...var e ledigheten...Jag började jobba söndagen efter studenten. Jag har fått ett helt konstigt chema...ledig 4 timmar mitt på dagen..jobabr morgon å kväll..vilket lov! WOW.

Andra planer för framtiden är Peace&Love. Torsdagen är min enda lediga dag..då ska här solas...Å Helgen ska de festas även om jag ska jobba. Fast de återstår lite frågetecken som måste rätas it innan jag kan bege mig in i dimman. Transport? Alkohol? Boende? Kläder? Vilket innebär: Måste köpa kläder, fixa var jag ska sova, måste fixa skjuts, måste köpa alkohol och så måste jag kolla närmre på mina jobbetider i helgen

Det var nog allt för denna gång=)
Schwing Schwnig
image27d


Snart student

Helt otroligt vad tiden går snabbt...Snart e skolan slut å dags för massa jobb.
I fredags va vi ute å festa alla treor på skolan..mycket trevlig kväll måste jag säga. Satt i en park å åt å lyssna på musik, sen begav vi oss till en resturang för att köpa dricka och sedan vidare till en bar och sen till discoteket:P Ojojoj vad jag blev dålig i slutet, men de va ingen som såg hur kass jag blev tack å lov=) Igår sov jag hela dan för jag va otroligt bakis...usch å fy!!

Idag så hjälper jag till här hemma inför studenten. Ska snart till stan å fika med Laura=)

Ha en bra dag!