Sunshine on the morning

Lovely! Vilken härlig helg!
Vilket fall som helst så har jag inte varit ute å partajat, inte jobbat heller. Vad har jag då gjort?
Ja de undrar jag med. känner inte för å göra någonting. Mitt jobb e så krävande så jag kan inte komma trött å bakis till jobbet på måndagsmorgonen.
Idag e de en sån där Anti dag...å då passar de bra med lite shopping=) Får se om jag klickar hem ngt fint!
INget står på schemat mer än att jag bara vill umgås.

Är jag framåt eller är jag bara tillbakadragen? Situationerna variera å det är olika vilka handlingar man tar då.
Hoppas iaf på de bästa=)

jag måste beställa tid hos frisören också för att toppa mitt hår eller ska jag våga göra de själv?=) Utmaning!! Gillas av mig!

Jag å min bror ska kanske till miami i juli om vi får boende å allt går smo planerat. Hoppas Hoppas.
Kramis på er

=))

Holaa!
Vaknade flera ggr inatt med rinnande näsa å den har fortsatt hela dan.
Lång dag idag å de va stökigt på jobbet men de blir de väl nu innan helg å dant.
Va hos plågis idag å kolla mina tänder..inga hål weheyy=) Fast jag måste börja använda tandtråd mer än jag redan gör..alltså 7dagar i veckan. Sådär motiverande får jag säga.

Åkte till min bror å städa hans lght. Snällt va?=) Vad gör man inte för lite pengar?
Nu ska jag städa hemma också till festen..yey underbar dag! Längtar till söndag för då e de slappe.

Man stöter på olika sorters människor i arbetslivet å man lär sig hantera olika situationer. Nyttigt. Inte bara mat som kan vara nyttigt:P

Ibland försöker jag anpassa mig till människor men de e svårt. Jag vill ju vara Jag å de får ni/man leva med. Tror bara det blir fel om jag anpassar mig. Men ibland önska jag mig att jag vore ngn annan. Hanterar olika situationer på olika sätt, tänker annorlunda. Varför gör jag/man de? Jisses amalia. Var ska jag sluta filosofera om allt igentligen? 
Ibland blir jag rädd för att bli ensam..jag som inte ens klarar av att handla ensam. 

Nu ska jag fortsätta mitt städande å hoppas på att bli klar snart=)
 Sen ska jag sooova! Å läsa min bok som jag inte kan slita mig från.

Puss å hej


Förkyld

Eftersom denna blogg e någorlunda privat så kan jag skriva de mesta=) Skoj va!?
 
Mitt jobb e helt ok tycker jag..kan väl stå ut i 3 mnd tror jag!

Jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig på lörd när pappa fyller 50 år. Å sen ska jag kanske ut på fredag med förfest med härligt folk..eller så ska jag ha myskväll med en kompis. Inte riktigt bestämt mig men först å främst ska jag se till å bli frisk från mitt halsont å förkyldning.
Att förtära alcohol två dagar i rad kan va sådär bra för min kropp. Mår ALLTID dåligt...spelar ingen roll hur mkt/lite jag dricker.

Idag har jag gjort pastasallad av fullkorns pasta till familjen med knäckebröd...min mamma å bror e nog itne nöjda med maten (är inte hemma för tillfället) så dom kommer säkert köpa ngt till. Min pappa gilalr itne pasta...lär väl bara vara jag som äter de haha.

Nu e konståkningssesongen slut  så inget dömande å tränande förrän slutet av sommaren å vattenpolon vet jag inte så mkt om. Nu blir de friskiss ist=)

kram

Arbetardagar

JObbet är igång nu å jag ska jobba 75% men det blev tydligen 93%. Är elevassistent å jag trivs...Började i måndags men än sålänge trivs jag. Tidga mornar som jag inte är ngt vidare på. Tar bussen halv 7 (har körkort men inte egen bil än)
Börjar känna att jag har barnviruset i mig:( Har inte tid att bli sjuk nuuu!! Pappa fyller 50 år på lörd å jag ska ut med tjejerna på fredag.
Dags för vademecum, strepcils, alvedon å magnecyl/er. Här ska kurreras!!
För övrigt känner jag mig som en soffpotatis som aldrig tränar...inte tränat på 3 v...Fy attsingen alltså!! Ångest å mår kasst!
Börjar en bra film på 4an nu tror jag så duschen kallar innan!
Hej hej=)