Ständigt rastlös

Varför ska jag ständigt bli såå sjukt rastlös??....Detta går bara inte. Haha..(skrattar för mig själv)
Idag har jag jobbat från halv 8-halv 12 sen från 4 till 8....Så ska jag ha de hela sommaren..Det ska bli sådär skoj måste jag erkänna:P Jag börja trivas ganska bra på jobbet, komma in i alla sysslor å såntdär.
Alla kommer å frågar mig haha.

Jahaa....Jag har varit hemma i cirkus en timme å jag e fruktansvärt rastlös.. Jag måste alltid göra något, spelar inte roll vad..bara de händer något. Det kan ju vara skönt å ta det lungt också.

Snart e de helg igen:D Ständigt längtande till varje helg haha. Jag jobbar baaaaara imrogon också sen e jag leeedig till tisdag=) Superduperunderbart!!!!!!!

På fredag blir de grillfest, på lördag ska jag typ bara träna å sköta om min hälsa för de behövs:P På söndag ska jag träna sen ska jag festa med mina jobbarfriends:) Tjibbii!!

På måndag börjar den kända Tennisveckan!!! Den e efterlängtad!!! Det är den man snackar om hela året. Jag längtar, längtar,längtar. Scandals!!!

Jag har gått å blivit föräldskad, men jag tror inte de e särskilt omsesidigt...men....det finns ju fler träd i skogen som de sägs....... Jag har så lätt å bli de i "fel" killar. Dom som inte ser mig vill jag ha å dom som ser mig vill inte jag ha.

Min älskade vän Charlotte har kommit hem från ett års vistelse på La Reunion...med körtelfeber som hon fick med sig därifrån. Å dum som jag e dricker jag ur hennes flaska å itne visste jag att hon hade körtelfeber...nåväl de återstår å se om jag får de.

Ehm..jag kanske har nämnt att jag skulle till Norge på lördag...det blir inget å intervjudn ställs in. mitt jobbsökande i norge kommer helt läggas ned. jag tror itne de e meningen att jag ska dit helt enkelt=)

Nu ska jag lägga mig:P Jag vet att de e tidigt, men jag har jobbat som en galning idag å jag ska jobba lika mkt img.

Godnatt alla:)
image28